November 20, 2016

всички права запазени

ПНЦ ООД и Ко.КД

BG203077491

Бургас, 8012 Меден рудник, бл.487

Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на този уебсайт (уебсайта), са собственост на ПНЦ ООД и Ко.КД и/или неговите партньори и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Разрешава се заглавие и/или параграф от текст от уебсайта да бъдат използвани в обема и вида, предоставени чрез RSS канал на съответния раздел на уебсайта, при условие, че това не причинява вреди за ПНЦ ООД и Ко.КД  и/или неговите партньори и техните услуги, при ясно текстово обозначаване на името на ПНЦ ООД и Ко.КД  и посочване на линк към уебсайта на  ПНЦ ООД и Ко.КД и/или неговите партньори, на който е публикуван целия материал и от който текстовете са копирани. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на ПНЦ ООД и Ко.КД  и/или неговите партньори и техните услуги, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на ПНЦ ООД и Ко.КД и/или неговите партньори интерфейс. Информацията, получена чрез RSS канал не може да бъде пряко или непряко изменяна, разпространявана и/или възпроизвеждана като производни RSS продукти.  ПНЦ ООД и Ко.КД и/или неговите партньори си запазват правото да преустановят подаването на информация чрез RSS канали по всяко време, без да дължат предварително уведомление.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на уебсайта, извън горната хипотеза, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на ПНЦ ООД и Ко.КД  и/или неговите партньори за съответния вид използване.